طرز تهیه سالاد کرفس و تن ماهی مواد تشکیل دهنده این سالاد هماهنگی غیر قابل وصفی از نظر طعم و مزه دارند . عطر و طعم کرفس تازه که اصلی ترین ماده تشکیل دهنده این سالاد خوش مزه است نوید دهنده یک سالاد تازه و بی نظیر است. مواد لازم:
2 تا 3 عدد ساقهی نازک کرفس نصف یک فلفل دلمهای رنگی 200 تا 250 گرم خیارشور 1 قوطی 190 گرمی کنسرو ماهی تن 1 عدد پیاز کوچک 2 عدد تخممرغ پخته و خرد شده 2 قاشق سوپخوری سس مایونز 1 قاشق سوپخوری شوید تازه خرد شده نمک و فلفل به مقدار لازم آبلیمو به مقدار دلخواه * برای زیباتر شدن سالاد همه سبزیجات را به شکل نگینی و یک اندازه خرد کنید. طرز تهیه: کنسرو تن ماهی را به مدت 20 دقیقه میجوشانیم. کرفس، فلفل دلمهای، پیاز و خیارشور را به صورت نگینی خرد میکنیم. تن ماهی را با چنگال از هم جدا میکنیم. کرفس، شوید، فلفل دلمهای، پیاز، خیارشور، تن ماهی و تخممرغها را با هم مخلوط میکنیم. سس مایونز، نمک، فلفل و آبلیمو را به مخلوط سبزیجات و تن ماهی اضافه کرده و در یخچال میگذاریم. این سالاد هر چه بیشتر بماند، خوشمزهتر میشود. به روشهای زیر میتوان این سالاد را سرو کرد: * در تابهای کرهی تصفیه شده میریزیم و نانهای تست را تا زمانی که به کره آغشته شود، در آن قرار میدهیم. روی نانهای آماده شده، مقداری از سالاد را با کاهو و گوجهفرنگی میگذاریم. *در نانهای باگت که داخل آنها کره یا سس مایونز مالیده شده، مقداری از این سالاد میریزیم. *میتوان این سالاد را در ظرف مخصوص سرو با قاشق بستنی به صورت گلولههای متعدد درآورد و با سبزیجات تزیین کرد. طرز تهیهی کرهی تصفیه شده: در قابلمهای یک قالب کره بریزید و آن را روی حرارت ملایم ذوب کنید. سپس کره ذوب شده را در یک لیوان ریخته و بگذارید تا دوغ موجود در کره از بافت آن جدا شود. پس از چند دقیقه دو لایه را مشاهده میکنید. قسمت دوغاب کره را بردارید و از کرهی باقیمانده بدون ترس از سوختگی در تاوه و خراب شدن در دمای محیط استفاده کنید. توجه: این سالاد را میتوان به عنوان یک وعده غذایی سرو کرد. |
بازدید : 2277 نفر |