نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه موساکا

طرز تهیه موساکا 

 

 

مواد لازم:


600 گرم گوشت چرخ کرده

5 عدد بادمجان

200 گرم قارج

1 فلفل دلمه ای

مقداری جعفری

3 عدد تخم مرغ

1 عدد پیاز

2 پر سیر

2 قاشق چای خوری نمک

روغن به مقدار کافی

2 قوطی کنسرو گوجه فرنگی (می‌توانید گوجه فرنگی تازه استفاده کنید)

سس سفید یا همان سس بشامل

ظروف و وسایل لازم:

یک ماهی تابه، یک ظرف پیرکس یا سفالی برای قرار دادن در فر به اندازه کافی بزرگ برای اینکه تمام مواد در آن جا بگیرد

طرز تهیه:

بادمجان ها را پوست بکنید و از نصف کنید سپس آنها را در روغن سرخ کنید.

فلفل دلمه‌ای را بشویید و خرد کنید. قارچ‌ها را هم بشویید و خرد کنید. جعفری را هم خورد کنید.
پیاز را خرد کنید و سرخ کنید سپس سیر را هم خرد کنید به پیازداغ بیفزاید. فلفل دلمه‌ای را به آن بیفزاید و چند دقیقه‌ای سرخ کنید سپس گوشت چرخ کرده را بیفزاید و همراه دیگر مواد سرخ کنید آخر سر هم قارچ وجعفری را به آن بیفزاید و کمی سرخ کنید. پس از اینکه همه مواد سرخ شد. گوچه فرنگی‌های را هم خورد کنید به آن بیفزاید نمک و فلفل بزنید بگذارید خوب بجوشد تا آبش تقریبا تمام شود
.
یک لایه بادمجان را ته ظرف بچینید و سپس مقداری از مواد تهیه شده (گوشت و قارچ و دیگر مخلفات) را روی آن بریزید همین کار را ادامه دهید تا همه مواد تمام شود، فقط توجه داشته باشید که آخرین لایه باید مخلوط گوشت چرخ کرده و دیگر مخلفات باشد. دقت کنید مقداری جا در ظرف مورد استفاده باید باقی مانده باشد برای سوس بشامل که بعدا به آن خواهیم افزود.

حالا ظرف را اگر در دارد درش را ببندید و اگر ندارد سر آنرا بوسیله ورقه آلومینیوم آشپزخانه بپوشانید و آنرا در فر که قبلا تا 200 درجه گرم شده قرار بدهید. طبخ مرحله اول 30 دقیقه کافی است.

پس از 30 دقیقه آنرا خارج کنید، سوس بشامل سرد شده را با سه تخم مرغ خوب مخلوط کنید و روی آن بریزید با قاشق آنرا خوب پهن کنید تا تمام سطح ظرف را یکنواخت بپوشاند. دوباره ظرف را در فر بگذارید، این بار بدون سر یا ورقه آلومینیوم و برای تقریبا 20 تا 30 دقیقه دیگر در فر طبخ کنید دقت کنید روی آن نسوزد.

موساکا را معمولا با نان سرو می‌کنند برای اینکار نان بگت (baguette) یا نان فانتزی انتخاب خوبی است. البته اگر نان بربری هم دارید برای این کار خوب است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.