نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نان پنجره ای


مواد لازم:

نشاسته گل: 75 گرم (معادل یک استکان معمولی)

آرد سفید:‌75 گرم (معادل یک استکان معمولی)

تخم مرغ:‌۵ تا

گلاب: 3 تا 4 قاشق سوپخوری

پودر قند

پودر هل (اختیاری...توی دستور اصلی نیست)

روغن مایع سرخ کردنی

طرز پخت:

 

 

نشاسته گل رو توی یه ظرف می ریزیم و گلاب رو قاشق قاشق اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خمیر بشه. دقت کنین که خیلی شل نشه ولی نشاسته هم گلوله نمونه

حالا تخم مرغها رو توش می شکنیم و با همزن برقی یا دستی می زنیم...بعد آرد رو توش الک می کنیم و هم می زنیم تا یکدست بشه. 

حالا این مایه رو حتما از صافی رد می کنیم

توی یه ظرف گود روغن می ریزیم و روی حرارت میذاریم..قالب های نون پنجره ای به شکل های مختلف و توی اندازه های مختلف هستن توی لوازم قنادی فروشی ها....

میله ش رو وصل می کنیم و قالب رو توی روغن میذاریم تا همراه روغن داغ بشه...تو این فاصله یه دیس یا سینی که روش دستمال تمیز آشپزخونه گذاشتین بذارین دم دستتون

خب قالب که داغ شد از روغن خارج می کنیم و توی مایه فرو می کنیم...نکته ش اینه که نباید کامل فرو کنیم و فقططططط مایه باید تا لبه های قالب بیاد...نه که قالب داخل خمیر فرو بره...جون در اونصورت خودش رو توی روغن ول نمی کنه...توی این عکس هنوز لبه ها نرفتن توی خمیر....

حالا قالب رو بلند می کنیم و توی روغن میذاریم....صبر کنین و بطور معمول مثلا تا 10 بشمارین! بعد قالب رو بیارین بالا و تکون بدین.بلافاصله قالب رو خارج نکنین..نون پنجره ای از قالب به خوبی جدا میشه و توی روغن شناور....ممکنه یکی دوتای اول یکم خرابکاری بشه..اصلا مهم نیست..دستتون میاد....اگه زود و بلافاصله که قالب رو توی روغن گذاشتین درش بیارین شیرینی هاتون لبه هاش خوشگل درنمیاد.....یه راهش اینه که صبر کنین تا یه طرف شیرینی آماده بشه و بعد برش گردونین...یه راه خوبش که از رعنای عزیز یاد گرفتم اینه که همونطور که شیرینی توی روغن شناوره...قالبتون رو روی شیرینی بذارین ...این دوتا مزیت داره :‌یکی اینکه شیرینی یکدست سرخ میشه و نیاز به پشت و رو کردنش نیست...دوم اینکه قالب دماش یکنواخت می مونه و لازم نیست وقتی یه شیرینی رو درآوردین دوباره توی روغن بذارین تا داغ بشه

الان اون عکس سمت چپ قالب روی نون پنجره ای قرار گرفته

وای دهنم کف کرررررررد...جقدر حرف زدم :))))))

خو وقتی شیرینی هاتون سرخ شدن از توی روغن دربیارین و وارونه روی دستمال قرار بدین تا روغنش بره...دونه دونه همه رو آماده و بذارین کنار....تموم که شد روشون پودر قند الک می کنیم...

حالا کاری که من می کنم اینه که توی پودر قند پودر هل هم می ریزم و هم می زنم و بعد روی شیرینی ها الک می کنم که خیلی خوش عطرش می کنه و ما دوست داریم...این کمه ها...بیشتر می ریزم :)

همین..شیرینی های نوستالژیکمون آماده ست که با یه گاز بهش و صدای قرچ قروچش بریییییییم تا خود بچگی و بغل گرم و مهربون مامان ها....


blogfa.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.