مواد لازم:
نان باگت : به تعداد
گوجه فرنگی : 3 عدد
سیر : 4 الی 5 عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم
ریحان خرد شده : 3 الی 4 قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا : 180 الی 200 گرم
نمک : به مقدار لازم
قسمت گوشتی گوجه فرنگی را خرد کنید، سیر رنده شده با گوجه فرنگی و ریحان و مقداری نمک و پنیر مخلوط کرده و سپس روغن زیتون را اضافه کنید تا حدی که همه مواد به روغن آغشته شوند.
در یک ظرف در بسته به مدت یک الی 2 ساعت در یخچال بگذارید.
حلقه های نان باگت را در سینی فر بچینید و روی نان ها را دوباره روغن زیتون بزنید و مواد آماده شده را روی نان ها بریزید.
فر را با 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و سینی را در قسمت وسط فر به مدت 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که نان برشته و پنیر آب شود، سپس از فر درآورده و در صورت تمایل با سس میل کنید.