مواد لازم جهت تهیه کرم کارامل خانگی :
شیر پر چرب : ۲ لیوان
تخم مرغ : ۵ عدد
وانیل : کمی
شکر : دو سوم لیوان
نمک : کمی
طرز تهیه کرم کارامل خانگی :
فر را روی حرارت سیصد و پنجاه درجه
فارنهایت روشن کنید . تخم مرغ ها را با دو سوم پیمانه شکر و نمک مخلوط کنید
و با چنگال هم بزنید. به تدریج شیر داغ و وانیل ارا اضافه کنید . یک دوم
پیمانه شکر را در قالب ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید . دائماَ هم
بزنید تا ذوب شود و رنگ آن طلائی گردد. سپس قالب را از روی حرارت بردارید .
ظرف را تکان دهید تا دیوارهای قالب به کارامل آغشته شود . در صورتیکه
بخواهید کرم کارامل را در ظرفهای یکنفره تهیه نمائید . کارامل آماده را ته
ظفهای یکنفره ریخته ، سپس مایهه آماده شده فوق الذکر را در داخل ثالب
آغشته به کارامل بریزید. پس از آن ، در ظرف بزرگی که مقداری آب در آن ریخته
اند ، بگذارید و به مدت یک ساعت در کف فر قرار دهید . پس از یک ساعت از فر
بیرن آورده با کمک یک چاقو که آنرا دور تا دور کرم می گردانید و با تکان
دادن قالب ، کرم را از قالب جدا نموده ، ولی کرم را ار قالب بیرون نیاورید .
قالب را پس از سرد شدن به مدت ده الی دوازه ساعت در یخچال قرار داده تا
کاملاَ کرم خنک شود ، بعد کرم را در ظرف دیگری برگردانید . مجدداَ در یخچال
قرار داده دو الی سه ساعت دیگر بماند ، سپس سرو نمائید