مواد لازم
مرغ : نصف سینه
قارچ : 200 گرم
فلفل دلمه ای : 2 عدد بزرگ
ژامبون : 150 گرم ( می توان از کالباس مرغوب هم استفاده کرد )
خیار شور : 100گرم
چیپس : 1 بسته
پنیر پیتزا : 100 گرم
مایونز : 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ را با کمی آب، نمک و یک عدد پیاز پخته و بعد آنرا ریش می کنیم. قارچ، فلفل دلمه ای، کالباس یا ژامبون وخیارشور را خرد کرده، مرغ را به آن افزوده و همه مواد را با مایونز مخلوط می کنیم، ظرف پیرکس مناسبی را انتخاب کرده و کمی چرب می کنیم و ابتدا یک لایه چیپس خلال می ریزیم و کمی پنیرپیتزا روی آن میدهیم، سپس موادمان را ریخته و پخش می کنیم تا سطح ظرفمان را بپوشاند و دوباره روی آن یک لایه چیپس ریخته و با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم و در فری که از قبل گرم کرده ایم با آخرین درجه به مدت 10 دقیقه می گذاریم، بعد از این مدت به مدت 5 دقیقه در فر خاموش میگذاریم