موس قهوه و شکلات
شکر ۱/۲ لیوان . اب جوش ۵ قاشق غذاخوری . پودر کاکائو ۲-۳ قاشق غذاخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری . خامه ۳۰۰ گرم . پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ۳ عدد . کیک شکلاتی به مقدار لازم . بستنی قهوه به مقدار لازم
طرز تهیه : قابلمه ای را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید ، اب جوش و شکر را
درون قابلمه بریزید و مخلوط کنید تا شکر حل شود سپس پودر کاکائو و کره را
به ان اضافه کنید ، انقدر هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
پس از اینکه
مواد خوب مخلوط و یکدست شدند از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک
شوند سپس خامه را با پودر قند مخلوط کنید و به مواد خنک شده اضافه نمائید.
سفیده ها را درون کاسه ای تمیز ( کاسه و تیغه های همزن باید تمیز و بدون
چربی باشند ) با همزن برقی انقدر بزنید تا حالت ابری پیدا کند ( وقتی ظرف
را برمیگردانید نریزید ) ، سفیده های اماده شده را قاشق قاشق به مواد دیگر
اضافه کرده و مخلوط نمائید.
درون ظرف به ترتیب مواد را بریزید ،
ابتدا مقداری کیک شکلاتی درون ظرف قرار دهید ( کیک اماده بخرید یا خودتان
درست کنید ) ، روی کیک و تا نیمه ظرف مایه اماده موس شکلاتی بریزید سپس ظرف
را به مدت ۶ – ۸ ساعت درون یخچال قرار دهید
موس های شکلاتی اماده شده
را از یخچال خارج کنید و روی انها را با بستنی قهوه پر کنید و درون بشقاب
بر گردانید و پس از تزئین سرو نمائید.
نکته ها : میتوانید بجای بستنی
قهوه از همان مقدار مواد که برای موس شکلاتی استفاده کردید برای تهیه موس
قهوه استفاده کنید و بجای پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری پودر قهوه فوری
بریزید.
نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای
میباشد ، در صورت تمایل میتوانید در همان ظرف اصلی موس ها را سرو کنید.