مواد لازم :
کلم سفید=یک عدد کوچک
کالباس=2 ورقه
کشمش=10-20 عدد
مغز گردو =5 عدد(خرد شده )
سس سالاد(سس سفید،آبلیمو( به مقداری که باعث ترش شدن بیش از حد سالاد نشود)فلفل سیاه،نمک ..)
هویج رنده شده = مقداری
طرز تهیه :
کلم سفید و کالباس را بصورت خلالی خرد کرده با کشمش و گرد و هویج رنده شده
مخلوط می نمائیم و بعد سس را اضافه می کنیم. برای تزئین می توان از دو عدد
گردو که به دو نیم شده استفاده کرد.
این سالاد بسیار خوشمزه می باشد.
یکشنبه 10 اسفند 1393 ساعت 14:00