نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه سالاد تبوله


مواد لازم:
 بلغور:  ریز1/2 پیمانه 
جعفری  :1 پیمانه ریز خرد شد
پیازچه: نیم پیمانه
نعناع : نیم پیمانه ریز خرد شده
گوجه فرنگی : درشت ریز خرد شده  
روغن زیتون : 1/4 پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
لیموترش:1 عدد
همه مواد را ریز خرد میکنیم

بلغور را بایداز  قبل خیس کرد و بدون اینکه پخته شود در این سالاد استفاده میشه 
میتونید به مدت چند ساعت بخیسونید تا کاملا نرم بشه
اما من خیس نمیکنم داخل قابلمه با مقدار کمی زرد چوبه میزارم یه جوش بخوره بعد زود بر میدارم تا هم رنگش قشنگ بشه هم بلغور اینجوری خیس میشه
بعد همه مواد را مخلوط میکنیم 
و نمک و فلفل و ابلیمو میزنیم 
این سالاد رو کم درست کنید مثل سالادهای دیگه نیست چون کمتر مصرف میشه به خاطر داشتن بلغور باعث می شه که زود احساس سیری بهتون دست بده

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.