مواد لازم:
بلغور: ریز1/2 پیمانه
جعفری :1 پیمانه ریز خرد شد
پیازچه: نیم پیمانه
نعناع : نیم پیمانه ریز خرد شده
گوجه فرنگی : درشت ریز خرد شده
روغن زیتون : 1/4 پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار لازم
لیموترش:1 عدد
همه مواد را ریز خرد میکنیم
بلغور را بایداز قبل خیس کرد و بدون اینکه پخته شود در این سالاد استفاده میشه
میتونید به مدت چند ساعت بخیسونید تا کاملا نرم بشه
اما من خیس
نمیکنم داخل قابلمه با مقدار کمی زرد چوبه میزارم یه جوش بخوره بعد زود بر
میدارم تا هم رنگش قشنگ بشه هم بلغور اینجوری خیس میشه
بعد همه مواد را مخلوط میکنیم
و نمک و فلفل و ابلیمو میزنیم
این سالاد رو
کم درست کنید مثل سالادهای دیگه نیست چون کمتر مصرف میشه به خاطر داشتن
بلغور باعث می شه که زود احساس سیری بهتون دست بده
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 17:17