مواد لازم:
قارچ :6 عدد متوسط
تخم مرغ:2 عدد
نمک و فلفل سیاه
ارد معمولی
ارد سوخاری
پودر سیر و پیاز
تخم مرغ هارو خوب هم بزنید و ادویه ها رو اضافه کنید
قارچها رو به هیچ عنوان نشورید چون اب میکشن و بعد از سرخ کردن قارچهاتون ابکی و بد مزه میشن
یک دستمالی رو خیلی کم نمناک کنید و قارچها رو باهاش پاک کنید -بعد قارچها رو خوب در مقداری ارد بغلتانید
بعد توی تخم مرغ بعلتانید
و بعد در ارد سوخاری
و بعد در ظرب کوچک و گودی که روغن ریخته اید و خوب داغ کرده اید قارچها رو
سرخ کنید وقتی قارچها طلایی شدن روی دستمال بزارید تا روغنشون گرفته بشه و
بعد با سس مورد علاقتون سرو کنید
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 16:51