مواد لازم:
- بادمجان - نیم کیلو
- انار - ۳ عدد
- پیاز درشت - ۱ عدد
- رب انار - ۱ قاشق غذاخوری
- روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین - به مقدار لازم
دستور تهیه:
- پیازها را خرد کرده و در روغن تفت می دهیم تا طلایی شود.
- دانه های انار را در پیاز، با حرارت کم بمدت ۱۰ دقیقه تفت می دهیم تا به روغن بیفتد.
- نمک و ادویه جات را داخل آنار می ریزیم.
- درصورت ترش نبودن انار، رب انار را هم اضافه کنید.
- پوست
بادمجانها را یک در میان می گیریم یعنی یک ردیف رو می گیریم و یک ردیف رو
نمی گیریم تا موقع سرخ شدن و پختن شکل بادمجانها حفظ بشه. آنها را در مقدار
کمی روغن سرخ کرده و برشی روی بادمجونها می دهیم.
- داخل بادمجان ها را با انار تقت داده شده، پر می کنیم.
- آنها را در تابه مناسبی قرار می دهیم.
- آب
را اضافه کرده و بدون آنکه درپوش قابلمه را بزنیم به مدت نیمساعت با حرارت
ملایم روی حرارت قرار می دهیم تا بادمجون پخته و کاملاً به روغن بیفتد.
با برنج یا نان سرو می کنیم.
جمعه 8 اسفند 1393 ساعت 11:42