مواد لازم :
تخم مرغ ۸ تا 10 عدد
پیاز سرخ کرده ۲تا۳ قاشق غذا خوری
زعفران سائیده 1/2قاشق چایخوری
روغن ۱۵۰ گرم
آبلیمو 1 استکان
نمک و زردچوبه وپلپل سیاه به اندازه کافی
مرغ پخته را استخوانهایش را میگیریم قطعات گوشت آنرا خرد میکنیم یا ریش ریش میکنیم
زعفران را در کاسه کوچکی میریزیم یک تکه یخ توش میزاریم تا یخ اب شد زعفران دم کشیده ما هم اماده است
تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب مخلوط میکنیم کمی نمک و فلفل داخل
تخم مرغ میریزیم و بعد آب مرغ و زعفران حل شده وپیاز سرخ کرده و ابلیمو و
مرغ کوبیده شدهیا ریش ریش رو را داخل تخم مرغ میریزیم و تمام مواد را با
هم مخلوط می کنیم
روغن را درتابه مناسبی که بهتر ا ست مستطیل باشد میریزیم
روی شعله بگذارید روغن داغ شودو مواد کوکو را در ان میریزیم روی آنرا با
صاف میکنیم میگذاریم تا 20 دقیقه روی شعله متوشط بماند. پس از چند دقیقه
که خوب زیر کوکو سرخ شد مقداری شعله را کم میکنیم و در آن را میگذاریم تا
با شعله متوسط داخل کوکو هم خوب بپزد تابرشته شود بعد طرف دیگر را هم
بذارید تا سرخ وبرشته شود
میتونید به اندازه دلخواه برش زده وبا خیار شور و حلقه های گوجه و سبزی سرو کنید
نکته : آبلیمو این کوکو باید زیاد باشد موقع استفاده فکر میکنید که خیلی آبلیمو ریختید اما موقع سرو خیلی خودش رو نشون نمیده پس با دست و دلوازی
ابلیمو بریزید چون همه مزه این کوکو به زعفران و ابلیو آن است
جمعه 8 اسفند 1393 ساعت 08:36