مواد لازم:
گوشت چرخ کرده بدون چربی 300 گرم
لپه پخته و چرخ شده نصف لیوان
آرد نخودچی سه ق غ
تخم مرغ دو عدد
پیاز رنده شده و آبگرفته دو عدد متوسط
نمک، فلفل, زردچوبه و کمی دارچین بمیزان لازم
آلو بخارا ده عدد
شکر نصف استکان
سرکه نصف استکان
پیاز داغ یک لیوان
کشمش و در صورت تمایل گردو برای بین کوفته
طرز تهیه:
ابتدا گوشت چرخ شده رو با آرد نخودچی، لپه چرخ شده، تخم مرغ خام، پیاز آب گرفته و نمک و ادویه خوب ورز میدهیم، من داخل غذاساز ریختم تا کاملا مخلوط و یکدست بشه ، مقداری از پیاز داغ رو با کشمش و گردوی خرد شده مخلوط کرده و برای بین کوفته استفاده میکنیم ، از مواد به اندازه یک نارنگی برمیداریم و وسطش رو گود کرده و از مخلوط پیاز داغ و کشش، گردو داخلش میگذاریم و کوفته رو گرد میکنیم و کنار میگذاریم وقتی کوفته ها آماده شدن ته تابه ای روغن ریخته و دو طرف کوفته رو سرخ میکنیم، مابقی پیاز داغ رو درون قابلمه ای ریخته و نمک، زردچوبه، دارچین و دو ق غ رب گوجه رو تفت داده شکر، سرکه و دو لیوان آب جوش اضافه کرده ، من بجای آب جوش آب مرغ ریختم و آلو بخارا رو که شسته و کمی در آب ولرم خیس کردیم رو اضافه کرده و بعد از اینکه سس جوش آمد کوفته ها رو اضافه کرده و میگذاریم یکساعت روی حرارت ملایم تا سس غلیظ شده و کوفته ها جا بیفته