مواد لازم
بادمجان : ۳ عدد
ماست : ۳ پیمانه
سیر : ۲ حبه
نمک ؛ فلفل سیاه : به مقدار لازم
نعناع خشک : ۱ قاشق غذاخوری
(طرز تهیه )
ابتدا بادمجانها را با پوست روی حرارت مستقیم یا در فر کبابی می کنیم و پوست آنها را می گیریم له می کنیم
سیر را با ماست ترکیب نموده نمک و فلفل به آن اضافه کنید و بادمجان های
له شده را با ماست و سیر ترکیب کنید نعناع را هم اضافه کنید و درون یخچال
بگذارید تا جا بیافتد
این بورانی خوشمزه را به عنوان پیش غذا یا همراه غذا با نان تست هم می توان میل کرد
بهترین کار استفاده از ماست چکیده و موسیر یا پودر موسیر است استفاده از آنها طعم بهتری به بورانی می دهد .