نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه آش رشته

مواد لازم

لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
نخود : ۱/۲ پیمانه
عدس : ۱ پیمانه
رشته آش : ۱ بسته ۵۰۰ گرمی
پیاز : ۳ عدد


  

سیر : ۳ حبه
نعناع خشک : ۳ قاشق غذاخوری
کشک : به مقدار لازم
سبزی آش : ۷۰۰ گرم
نمک ؛ فلفل ؛ ادویه و زردچوبه : به مقدارلازم

(طرز تهیه )

نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید .
سپس درون قابلمه ریخته روی حرارت بگذارید
بعد از اینکه نخود و لوبیا تقریبا نیم پز شد ( کمی نرم شد ) عدس را به آنها اضافه کنید و بگذارید با هم بپزند .
اگر حین پخت چند بار آب مواد را عوض کنید هم رنگ آش بهتر می شود و هم برای کسانی که ناراحتی معده دارند کمتر ایجاد مشکل می کند
(به خاطر اینکه حبوبات برای معده های ضعیف معمولا مشکل ساز است )
بعد از اینکه حبوبات پخته شد آن را کنار بگذارید.
پیاز را خرد کنید در قابلمه ای ریخته سرخ کنید به آن زردچوبه و ادویه اضافه کنید پس از طلایی شدن
پیازها حبوبات را اضافه کنید سپس بگذارید یک جوش بزند و بعد ۱۵ دقیقه سبزی آش را داخل قابلمه بریزید
خوب هم بزنید ؛ در قابلمه را نگذارید تا رنگ سبزی ها تیره نشود .
وقتی ۵ دقیقه از اضافه کردن سبزی ها گذشت و مواد را خوب با هم مخلوط کردید درب ظرف را بگذارید اجازه دهید آش با حرارت ملایم بپزد .
برای پخت این آش زمان نمی شود تعین کرد زیرا به حجم و نوع مواد زمان پخت متغیر است .
سپس ۲ یا ۳ لیوان آب ولرم اضافه کنید و اجازه دهید سبزی خوب بپزد
بعد از آن رشته را هم به مواد آش اضافه کنید اگر آش شما خیلی سفت بود می توانید به مقداری که نیاز است
به آش آب اضافه کنید
توجه کنید که موقع پختن آش رشته هرگز از ابتدا نمک را به مواد اضافه نکنید .
به خاطر اینکه رشته آش به اندازه کافی نمک دارد .
من بعد از اینکه رشته را اضافه کردم و چند جوش خورد چند قاشق کشک به آش اضافه کردم ( مقدار آن ) بستگی به ذائقه شما دارد من ۳ قاشق ریختم و هم زدم به این شکل آش طعم بهتری می گیرد البته اگر کسانی هستند که آش را بدون کشک دوست دارند برای آنها آش بدون کشک کنار بگذارید .
بعد از اضافه کردن رشته و کشک در واقع قبل از اینکه آش را در ظرف مناسب بریزید نمک و فلفل آن را اندازه کنید
و بعد آش را در ظرف بکشید و روی آن را با کشک ؛ نعناع داغ ؛ پیاز و سیر داغ تزئین کنید .
( نکات )
برای درست کردن نعناع داغ ، برای اینکه رنگ آن زیاد تیره نشود ، در تابه کوچکی مقدار کمی روغن بریزید و منتظر داغ شدن آن نمانید نعناع را سریع به آن اضافه کنید و همین که چند بار هم زدید نعناع را از روی حرارت بردارید تا رنگ آن تیره نشود .
برای اینکه پیاز داغ هایی با ظاهر بهتر داشته باشیم بهتر است ابتدا موقع خرد کردن پیازها توجه کنید که اندازه آنها یکدست باشد تا موقع سرخ شدن رنگ آنها تیره و روشن نشود .
پیازها را با کمی زردچوبه یا زعفران تفت دهید این کار طعم و رنگ فوق العاده ای به پیاز داغ شما می دهد
بعد از سرخ شدن می توانید پیازها را داخل یک آب کش پخش کنید تا روغن اضافی آن گرفته شود و پیازها به هم نچسبند

نظرات 1 + ارسال نظر
مینا دوشنبه 4 اسفند 1393 ساعت 13:06 http://dokhtaremosafer.blogsky.com

سلام

مرسی بابت مطالب خوبتون... ما هم امروز ناهار آش رشته داریم
:)

نوش جونتون

امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.