خمیر یوفکا
اسفناج پخته
پیاز داغ
پنیر فتا
کره
اسفناج بخار پز رو با کمی نمک + فلفل و پودر سیر آماده میکنیم،
خمیر رو باز میکنیم و کره آب شده میزنیم و از اسفناج و پیازداغ و پنیر روی خمیر میذاریم و رول میکنیم و روش رو دوباره کره میزنیم،
داخل فر با دمای ١٨٠ درجه بمدت ٢٠ دقیقه یا تا زمانی که روش طلائی بشه،
میتونید بجای فر بورک رو سرخ کنید، از پنیر پیتزا استفاده کنید، میتونید
برای خوشرنگ شدن بورک زرده تخم مرغ رو با ١ قاشق سیر هم بزنید و بعد از رول
کردن با برس روی خمیر بزنید،