مواد لازم:
خمیر هزارلا یک بسته ( من از خمیر آماده استفاده کردم )
پودر قند ( مقدارى براى پاشیدن کف سینى فر و روى خمیرها )
بلوبرى / رازبرى به میزان لازم
خامه مناسب فرم گرفتن 165 گرم (که چربى آن کمتر از 35% نباشد )
پودر قند دو قاشق
رنده پوست یک لیمو
آب لیموى تازه یک قاشق
خمیر هزارلا را به برگه هاى مستطیل شکل یک اندازه تقسیم میکنیم . براى هر
شیرینى 3 برگه خمیر مستطیلى کوچیک نیازمندیم ( حتما همه برگه ها یک اندازه
باشند ) اندازه اى که من انتخاب کردم 5 در 8 سانتى متر است .
داخل
سینى فر کاغذ روغنى پهن میکنیم کمى پودر قند به همه جاى سینى روى کاغذ
میریزیم و برگه هاى خمیر را کنار هم و خیلى نزدیک به میچینیم . و دوباره
مقدار زیادى روى آنها پودر قند میریزیم و براى نیم ساعت داخل یخچال قرار
میدهیم .
بعد از نیم ساعت سینى فر رو همونطور خنک داخل فر از قبل داغ
شده با 200 درجه سانتى گراد براى پنج دقیقه قرار میدهیم ، بعد از پنج دقیقه
سینى رو بیرون میاریم و دوباره مقدارى پودر قند روى خمیرها که حالا پف
کردند میریزیم و دوباره براى پنج دقیقه دیگر داخل فر قرار میدهیم ! و
زمانى که شیرینى ها رو بیرون آوردیم و خنک شد باید یک شیرینى سه طبقه درست
کنیم ، (ردیف هاى شیرینى ، که بینشون خامه و میوه چیدیم ) بین ردیف ها را
خامه قرار میدهیم ، هر ردیف رو از اطرافش خامه و روى خامه هم بلوبرى میچنیم .
به این ترتیب که خامه را درون قیف با یک ماسوره
ساده میریزیم و فقط از طول مستطیل در دو ردیف از اطراف ، (به اندازه یک
فندق کوچولو / توپهاى کوچیک )کنار هم کنار هم ، و پشت سر هم هم خامه را
ماسوره میکنیم ، و بعد روى هرخامه یک بلو برى میگذاریم ، و بعد یک شیرینیه
دیگه بر میداریم و زیر اون هم کمى خامه میریزیم تا مثل چسب بشه و بره بچسبه
به شیرینى که روش خامه و بلوبرى چیدیم ، و دوبار یک ردیف دیگه خامه و
بلوبرى ، و یک شیرینى که زیرش خامه میریزیم تا بره روى ردیف قبلى ... و بعد
از اینکه همه شیرینى ها رو تهیه کردیم و در ظرف سرو چیدیم ، کمى پودر قند
هم جهت تزئینِ بیشتر ، روى شیرینى ها میپاشیم .
امیدوارم که تونسته باشم واضح توضیح داده باشم .