نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی

مواد لازم:

خمیر هزارلا یک بسته ( من از خمیر آماده استفاده کردم )

پودر قند ( مقدارى براى پاشیدن کف سینى فر و روى خمیرها )
بلوبرى / رازبرى به میزان لازم
خامه مناسب فرم گرفتن 165 گرم (که چربى آن کمتر از 35% نباشد )
پودر قند دو قاشق
رنده پوست یک لیمو
آب لیموى تازه یک قاشق

  

خمیر هزارلا را به برگه هاى مستطیل شکل یک اندازه تقسیم میکنیم . براى هر شیرینى 3 برگه خمیر مستطیلى کوچیک نیازمندیم ( حتما همه برگه ها یک اندازه باشند ) اندازه اى که من انتخاب کردم 5 در 8 سانتى متر است .
داخل سینى فر کاغذ روغنى پهن میکنیم کمى پودر قند به همه جاى سینى روى کاغذ میریزیم و برگه هاى خمیر را کنار هم و خیلى نزدیک به میچینیم . و دوباره مقدار زیادى روى آنها پودر قند میریزیم و براى نیم ساعت داخل یخچال قرار میدهیم .
بعد از نیم ساعت سینى فر رو همونطور خنک داخل فر از قبل داغ شده با 200 درجه سانتى گراد براى پنج دقیقه قرار میدهیم ، بعد از پنج دقیقه سینى رو بیرون میاریم و دوباره مقدارى پودر قند روى خمیرها که حالا پف کردند میریزیم و دوباره براى پنج دقیقه دیگر داخل فر قرار میدهیم ! و زمانى که شیرینى ها رو بیرون آوردیم و خنک شد باید یک شیرینى سه طبقه درست کنیم ، (ردیف هاى شیرینى ، که بینشون خامه و میوه چیدیم ) بین ردیف ها را خامه قرار میدهیم ، هر ردیف رو از اطرافش خامه و روى خامه هم بلوبرى میچنیم .
به این ترتیب که خامه را درون قیف با یک ماسوره ساده میریزیم و فقط از طول مستطیل در دو ردیف از اطراف ، (به اندازه یک فندق کوچولو / توپهاى کوچیک )کنار هم کنار هم ، و پشت سر هم هم خامه را ماسوره میکنیم ، و بعد روى هرخامه یک بلو برى میگذاریم ، و بعد یک شیرینیه دیگه بر میداریم و زیر اون هم کمى خامه میریزیم تا مثل چسب بشه و بره بچسبه به شیرینى که روش خامه و بلوبرى چیدیم ، و دوبار یک ردیف دیگه خامه و بلوبرى ، و یک شیرینى که زیرش خامه میریزیم تا بره روى ردیف قبلى ... و بعد از اینکه همه شیرینى ها رو تهیه کردیم و در ظرف سرو چیدیم ، کمى پودر قند هم جهت تزئینِ بیشتر ، روى شیرینى ها میپاشیم .
امیدوارم که تونسته باشم واضح توضیح داده باشم .

خامه که باید خیلى خنک باشه رو با یک قاشق چایخورى وانیل ، با سرعت کم هم زن میزنیم ، تا زمانى که کمى سفت شد و جاى خطوط همزن دیده شد ، پودر قند رو کم کم اضافه میکنیم ، و بعد رنده پوست لیمو و آب لیمو رو هم ریخته و تا زمان استفاده آنرا در یخچال نگه میداریم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.