مواد لازم برای 4-6 نفر
2قاشق آرد سوخاری
1کیلو بادمجان
2ق س سس خردل
3ق س پیاز داغ
200گرم پنیر پیتزا
4حبه سیر له شده
2ق س رب گوجه فرنگی
250گرم گوشت چرخ شده
3عدد پوره گوجه فرنگی
150گرم سویا
1ق چ آویشن
نمک و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه :
1 . بادمجان ها را پوست بگیرید و به شکل دلخواه ورقه ای یا حلقه ای برش بزنید. آنها را در یک آبکش بگذارید و رویشان کمی نمک بپاشید. بعد از یک ساعت بادمجان ها را با یک دستمال تمیز خشک کرده، سرخ یا بخارپز کنید.
2. سویا را در مقداری آب ولرم خیس کنید. بعد از حدود
20دقیقه آنها را در آبکش بریزید و رویشان آب بریزید. سویاها را در مشت تان
فشار دهید تا بدون آب شوند.
3 .در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. سیرهای
له شده و پیاز داغ را در تابه بریزید. سپس گوشت چرخ شده را اضافه و سرخ
کنید. آویشن، نمک و سویا را هم افزوده و تفت دهید. بعد از مدتی تابه را از
روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید. رب گوجه فرنگی، سس خردل و آرد سوخاری
را با هم مخلوط آماده شود. گوجه فرنگی های بدون پوست را هم خرد کنید.
4 . ته ظرفی که می خواهید سوفله را درآن درست کنید، چرب
کرده و بادمجان ها را ته ظرف بچینید. سپس روی آنها گوجه فرنگی خرد شده ، سس
مخلوط و مایه گوشتی را بریزید و در آخر پنیر پیتزا را روی تمام مواد
بریزید.
5 .روی ظرف را با فویل نازک آلومینیومی بپوشانید و با نوک
چنگال چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید. فر را با دمای 180درجه سانتیگراد
روشن کنید تا گرم شود.
6. ظرف سوفله را در فر به مدت 25 دقیقه حرارت دهید. برای
اینکه روی سوفله طلایی شود 10 دقیقه زودتر فویل را بردارید تا حرارت روی
آن را برشته کند. بعد از پخت، سوفله را با همان ظرف سرو کنید.