نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

تارت گوجه فرنگی

ساده‌ترین مواد، لذیذترین غذا

مواد لازم:

 

 

مناسب برای5 نفر

خمیر یوفکا مستطیلی : به تعداد لازم

گوجه فرنگی حلقه شده : 2 عدد

فلفل دلمه حلقه شده : 2 عدد

پنیر پیتزا : 200 گرم

پنیر چدار : 100 گرم ( برای روی تارت )

سیر : 5 عدد

روغن : به میزان کافی

تخم مرغ : یک عدد



طرز تهیه تارت گوجه فرنگی

1- خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود.

2- یک ورق از یوفکا را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع مرطوب کنید. این کار را برای 3 لایه دیگر نیز تکرار کنید ( در نهایت باید 4 لایه خمیر داشته باشید) .

3- چهار عدد سیر را رنده کنید و روی خمیر بپاشید.

4- فلفل دلمه‌ای و پنیر را اضافه و گوجه‌های حلقه شده را روی مواد بچینید .

5- یک عدد سیر باقیمانده را به صورت حلقه برش بزنید و به همراه پنیر چدار روی گوجه بریزید.

6- تارت را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 180 درجه قرار دهید



chashnik.com

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.