مواد لازم:
مناسب برای5 نفر
خمیر یوفکا مستطیلی : به تعداد لازم
گوجه فرنگی حلقه شده : 2 عدد
فلفل دلمه حلقه شده : 2 عدد
پنیر پیتزا : 200 گرم
پنیر چدار : 100 گرم ( برای روی تارت )
سیر : 5 عدد
روغن : به میزان کافی
تخم مرغ : یک عدد
1- خمیر یوفکا را از فریزر خارج و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود.
2- یک ورق از یوفکا را در ظرف مورد نظر قرار دهید و سطح آن را توسط قلم مو با مخلوط زرده تخم مرغ و روغن مایع مرطوب کنید. این کار را برای 3 لایه دیگر نیز تکرار کنید ( در نهایت باید 4 لایه خمیر داشته باشید) .
3- چهار عدد سیر را رنده کنید و روی خمیر بپاشید.
4- فلفل دلمهای و پنیر را اضافه و گوجههای حلقه شده را روی مواد بچینید .
5- یک عدد سیر باقیمانده را به صورت حلقه برش بزنید و به همراه پنیر چدار روی گوجه بریزید.
6- تارت را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با درجه حرارت 180 درجه قرار دهید