مواد لازم:
مناسب برای 8 تا 10 نفر
آرد برنج : نیم کیلوگرم
شکر : 200 گرم
تخم مرغ : یک عدد
کره یا روغن کرمانشاهی : 200 گرم
گلاب : نصف فنجان قهوه خوری
زعفران آب شده : یک قاشق مرباخوری
خرفه یا سیاه دانه : به میزان لازم
دستور تهیه:
1- آرد برنج را الک کنید. آرد را با روغن مخلوط کنید و کمی آن را ورز دهید تا روغن در آرد حل شود.
2- شکر را در نصف لیوان آب حل کنید و روی حرارت قرار دهید تا بi صورت شربت درآید. بعد از سرد شدن شربت، آن را به آرد اضافه کنید.
3- تخم مرغ را به همراه زعفران و گلاب به مخلوط آرد اضافه کنید و خمیر را ورز دهید. خمیر را مدت 5 ساعت در جای مناسبی با دمای معتدل قرار دهید و روی آن را با پارچه تمیزی بپوشانید.
4- خمیر را نباید در یخچال بگذارید، ولی نباید در گرما هم نگه دارید. بعد از 5 ساعت آن را مجددا کمی ورز دهید و از خمیر، تکه هایی به صورت گردو درست کنید و در کف دست کمی پهن کنید.
5- چند دانه خرفه (سیاه دانه) روی شیرینیها بریزید و در سینی فر بچینید. سینی حاوی شیرینیها را در طبقه وسط فری که از قبل روشن کردهاید و دمای آن 170 درجه است، برای 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید