پودر قند و وانیل و کره نرم شده را در ظرفی با هم مخلوط کرده تا سبک و کرم رنگ شود سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم . در ظرف دیگری آرد و نمک و نشاسته را با هم مخلوط کرده و الک می کنیم تا نا خالصی آن گرفته شود . مواد خشک را به مخلوط قبل اضافه کرده و مرتب هم می زنیم تا خمیر نرم و یکدستی بدست آید خمیر را در سلفون قرار داده و به مدت 3 ساعت در یخچال می گذاریم.
پس از این مدت سطح مورد نظر را آرد پاشی کرده و خمیر را با وردنه به
اندازه 3 میلی متر باز می کنیم و قالب می زنیم و در سینی فر که از قبل کاغذ
روغنی انداخته ایم می چینیم (برای انتقال شیرینی ها به سینی فر از چاقو یا
کاردک استفاده می کنیم) یکی درمیان شیرینی ها را با یک قالب قلب کوچک
تر از وسط قالب می زنیم تا بعد از پخت روی نیمه دیگر قرار بگیرد (حتما به
سینی انتقال داده و بعد قالب کوچکتر را بزنید در غیر اینصورت موقع انتقال
خمیر کمی کش آمده و باز می شود و فرم قلب ها بهم می ریزد و موقع روی هم
گذاشتن کوچک و بزرگ می شوند ) شیرینی ها در فر از قبل گرم شده با دمای
160 درجه سانتیگراد به مدت 10-12 دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت بالا و
پایین می گذاریم تا پخته شود این شیرینی پس از پخت حجمش دوبرابر نمی شود و
نباید زیاد در فر باشد تا رنگش تغییر کند . پس از پخت شیرینی ها روی
توری سیمی قرار داده تا کاملا خنک شوند و بعد شیرینی هایی را که از وسط
قالب کوچک زدیم را پودر قند می پاشیم. وسط شیرینی کمی مارمالاد ریخته و
نیمه دوم شیرینی که پودر قند زدیم را روی آن قرار می دهیم و 30 دقیقه زمان
می برد تا دو نیمه خوب بهم بچسبد و مارمالاد خشک شود پس از این مدت در ظرف
مورد نظر انتقال می دهیم .(مارمالاد به اندازه ای بریزید که از اطراف
شیرینی بیرون نزند ) با قلب های کوچک قالب زده هم می توانید شیرینی های کوچک تر درست کنید و وسط آنها را مربا بزنید .