مواد لازم :
مقداری بال مرغ
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ، فلفل ، دارچین
پودر سوخاری
کمی ارد سفید
ابتدا بال مرغها را تمیز کرده و نوک آنها را زده ، و هر بال را به ۲ قسمت
تقسیم میکنیم ، با یک چاقوی تیز و سر باریک ، گوشت ها را از سمت بالای
استخوان جدا کرده و با فشار به سمت پایین میکشیم.
تخم مرغ را با نمک و دارچین و فلفل مخلوط میکنیم ، و خوب هم میزنیم ،
بالها را یکی یکی اول داخل ارد سفید ، تخم مرغ و بعد ارده سوخاری زده و
درون روغن فراوان سرخ میکنیم .
برای تهیه سس :
کمی کره رو آب کردم ١ قاشق ارد اضافه کردم و بهش خامه کم کم اضافه میکنم
تا به غلظت لازم که میخواهم برسه و در آخر مقداری سس خردل و جعفری خرد شده
یا شوید خرد شده اضافه میکنم , کمی هم شکر نمک و فلفل
تو این مرحله بهتره که امتحان کنید و اون چزی رو که میخواهید با کم و زیاد کردن میزون کنید
gole-sofreh.blogspot.de
یکشنبه 26 بهمن 1393 ساعت 23:29