مواد لازم:
3عدد سفیده تخم مرغ
پودر قند 250 گرم
پودر نارگیل 150 گرم طرز تهیه:
مقدار کمی پودر پسته برای تزئین
سفیده تخم مرغ را با همزن برقی می زنیم تا سفید و سفت شود و سپس ظرفی پر
آب روی حرارت قرار داده تا بجوشد و ظرف سفیده ها را روی بخار آب قرار داده و
پودر قند اضافه کرده و هم میزنیم روی بخار اب و حرات 3تا 4 دقیقه به هم
زدن ادامه می دهیم تا مخلوط غلیظ و براق شود.
سپس از روی بخار اب
برداشته و پودر نارگیل را افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا مایه نسبتاً سفتی
به دست آید. توی قیف یا کیسه نایلونی ریخته و گوشه کیسه سوراخ کرده و گلوله
ها را بر روی یک سینی فر که از قبل چرب کرده ایم قرار می دهیم و با پودر
پسته تزئین می کنیم.
سینی فر را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که
شیرینی ها طلایی شوند در فر می گذاریم سپس شیرینی ها را از فر خارج کرده و
پس از سرد شدن از سینی جدا می کنیم .
شنبه 25 بهمن 1393 ساعت 10:32