مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
آب: ۴۰۰ میلیلیتر
تخممرغ: 5 عدد
وانیل: یکهشتم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: یکچهارم قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته
نکته:
دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخممرغ بعدی را اضافه نکنید.
بعد از اینکه همه تخم مرغها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و هم بزنید
خمیر آماده شده را در قیف پارچهای با ماسوره کنگرهدار در سینی ( میتونین
کاغذ روغنی بزارید کف سینی) با فاصله بهصورت گل های کوچکی یا یکجا در
قالب گرد میان خالی بریزید یا به صورت نواری شکل با ماسوره بریزید
و در فری که قبلا 220 درجه سانتیگراد گرم کردهاید بهمدت 15 دقیقه قرار دهید.
بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتیگراد رسانده و بهمدت 20 تا 30 دقیقه
دیگر قرار دهید تا بپزد. نانها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود.
بعد از سرد شدن، کنار نانها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.
روی نانهای خامه ایی را با پودر قند تزئین کنید
میتونید روی نون خامه ای ها کمی شکلات اب شده هم بریزید