نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نان خامه ای

مواد لازم:
کره: ۱۰۰ گرم
آرد: ۲۵۰ گرم
آب: ۴۰۰ میلی‌لیتر
تخم‌مرغ: 5 عدد
وانیل: یک‌هشتم قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
خامه فرم گرفته

 

 
روش تهیه:
آب و کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کره در آب حل شود.
بعد آرد الک شده را یکباره به مواد اضافه کنید و با قاشق مرتب هم بزنید تا خمیر شود و از ظرف جدا شود ( به روغن نیوفته )
بعد خمیر را از ظرف خارج کرده، کنار بگذارید تا سرد شود
تخم مرغ ها را در ظرفی مقداری با دست هم بزنید
سپس بعد از سرد شدن خمیر را کمی با همزن بزنید و تخم‌مرغ‌ها را کم کم به خمیر اضافه کرده، خوب هم بزنید تا تخم مرغ کامل با خمیر مخلوط و یکدست شود

نکته:
دقت داشته باشید تا تخم مرغ اولی خوب جذب خمیر نشده است. تخم‌مرغ بعدی را اضافه نکنید.

بعد از اینکه همه تخم مرغ‌ها را به خمیر اضافه کردید، وانیل و بیکینگ پودر را نیز داخل خمیر ریخته و هم بزنید
خمیر آماده شده را در قیف پارچه‌ای با ماسوره کنگره‌دار در سینی ( میتونین کاغذ روغنی بزارید کف سینی) با فاصله به‌صورت گل های کوچکی یا یکجا در قالب گرد میان خالی بریزید یا به صورت نواری شکل با ماسوره بریزید
و در فری که قبلا 220 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید به‌مدت 15 دقیقه قرار دهید.
بعد دمای فر را به ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد رسانده و به‌مدت 20 تا 30 دقیقه دیگر قرار دهید تا بپزد. نان‌ها باید کاملا پف کرده و طلایی رنگ شود.
بعد از سرد شدن، کنار نان‌ها را چاک داده و با خامه داخل آن را پر کنید.
روی نانهای خامه ایی را با پودر قند تزئین کنید
میتونید روی نون خامه ای ها کمی شکلات اب شده هم بریزید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.