مواد لازم:
پیاز: 4 عدد حلقه شده
آرد سفید : به مقدار لازم
تخم مرغ زده شده: 2 عدد
شیر : 2/1 لیوان
آرد سوخاری : به مقدار لازم
پودر پیاز : 1 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
نمک : 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. پیازهای حلقه شده را ابتدا در ظرفی ریخته روی آن آب بریزید تا کمی خیس بخورد.
2. پیازها را از آب خارج کرده ابتدا در آرد سفید و نمک و پودرسیر و پیاز
سپس به ترتیب در تخم مرغ،شیر و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
3. حلقه های پیاز را در روغن فراوان و داغ سرخ کنید.
شنبه 25 بهمن 1393 ساعت 09:14