مواد لارم:
بادمجان:3-4 عدد
گوجه فرنگی:3 عدد
فلفل:2-3 عدد
پیاز:2 عدد
چرخ کرده کم چرب :نیم کیلو
سیر:1 حبه
نمک
فلفل
آویشن
فلفل قرمز پودر شده
روغن مایع
سیب زمینی :2عدد
رب فلفل: 1 ق غ
رب گوجه فرنگی:1 ق غ طرز تهیه:
بادمجانها را مطابق تصویر خرد کرده در آب نمک میخوابانیم تا تلخی آنها
گرفته شود و بعد در روغن سرخ میکنیم یا روی آتش کبابی میکنیم
پیاز و گوجه فرنگی و فلفل و ریز خرد میکنیم.
گوشت چرخ کرده را درون ماهی تاوه کمی با روغن تفت میدهیم و بعد ادویه جات را اضافه میکنیم (نمک و فلفل و ...)
سیر را ریز خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم
و اگر روغن کم بود اضافه کرده و کامل تفت میدهیم پیاز و گوجه فرنگی و فلفل خرد شده را نیز اضافه کرده و تفت می دهیم .
یک لیوان آب اضافه میکنیم میگذاریم یک جوش بزند بعد خاموش میکنیم
سیب زمینی ها را سرخ میکنیم و کف سینی میچینیم
روی آن چرخکرده را میریزیم و خوب پخش میکنیم
و در آخر بادمجانهای سرخ شده را میچینیم
رب ها را در ظرفی با هم مخلوط میکنیم و با دو لیوان آب ولرم مخلوط میکنیم و روی غذا میریزیم
و بعد سینی را در فر 200 درجه سانتی گراد میگذاریم تا غذا بپزد
جمعه 24 بهمن 1393 ساعت 23:26