پودر قند...............................۱۲۰ گرم
کره.....................................۲۰۰ گرم
تخم مرغ.............................۲ عدد
هل.....................................۲ عدد ( یا وانیل نوک قاشق چایخوری)
آرد......................................۵۵۰ گرم
بکینگ پودر............................۱ ق چ
پودر نارگیل و پودر پسته و مربا به میزان لازم
۱-خاک قند و کره را با همزن خوب میزنیم و بعد تخم مرغ را دانه دانه اضافه میکنیم و با همزن میزنیم
۲- مواد خشک را اضافه میکنیم و ورز میدهیم تا خمی لطیفی به دست آید
۳-سطح رو آرد پاشی میکنیم و خمیر رو روی سطح پهن میکنیم با وردنه و با قالب های مختلف قالب میزنیم ( باید از هر قالب زوج قالب بزنیم جون بعدا بین هر دو شیرینی مربا میزاریم
۴-در فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
۵-از فر که در آوردیم یک شیرینی رو بر میداریم روی آن مربا میزنیم و شیرینی دیگه رو روش قرار میدهیم
اگه دوست داشتیم روی شیرینی رو مربا میزنیم و در پودر نارگیل یا پودر پسته میزنیم