(جوجه کباب تابه ای )
مواد لازم:
سینه مرغ یا فیله تکه شده 400 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده ½ عدد
آبلیمو ½ پیمانه
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره 25 گرم
روغن مایع ½ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
تکه های مرغ را با پیاز/روغن /آبلیمو/زعفران/فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را
در کاسه ای با هم مخلوط کرده تا مواد خوب با هم مخلوط شوند سپس در یخچال
قرار دهید و به مدت 3 تا 4 ساعت ویا 1 شب زمان دهید تا خوب مزه ها به خورد
تکه های مرغ برود. بعد از طی این مدت تکه های سینه را از مواد جدا میکنیم و
به سیخهایی که چند ساعت در آب خیس کرده ایم میکشیم .
در تابه ای مناسب
مقداری روغن بریزید 25 گرم کره هم اضافه کنید .سپس سیخها را در روغن
انداخته و اجازه دهید تا سرخ شوند و رنگ بگیرند در این مرحله یا باید در
تابه را بگذارید تا جوجه ها با حرارت کم مغز پخت شوند یا باید روی تابه را
فویل بکشید و در فر قرار دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه بسته به سایز تکه های
مرغ زمان بدهید تا مغز پخت شوند سپس با پلوی زعفرانی سرو کنید نوش جان
شنبه 18 بهمن 1393 ساعت 16:17