نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

جوجه کباب تابه ای

(جوجه کباب تابه ای )


 

 

مواد لازم:

سینه مرغ یا فیله تکه شده 400 گرم
پیاز خرد شده 2 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده ½ عدد
آبلیمو ½ پیمانه
زعفران دم کرده به میزان لازم
کره 25 گرم
روغن مایع ½ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
تکه های مرغ را با پیاز/روغن /آبلیمو/زعفران/فلفل دلمه ای و نمک و فلفل را در کاسه ای با هم مخلوط کرده تا مواد خوب با هم مخلوط شوند سپس در یخچال قرار دهید و به مدت 3 تا 4 ساعت ویا 1 شب زمان دهید تا خوب مزه ها به خورد تکه های مرغ برود. بعد از طی این مدت تکه های سینه را از مواد جدا میکنیم و به سیخهایی که چند ساعت در آب خیس کرده ایم میکشیم .
در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید 25 گرم کره هم اضافه کنید .سپس سیخها را در روغن انداخته و اجازه دهید تا سرخ شوند و رنگ بگیرند در این مرحله یا باید در تابه را بگذارید تا جوجه ها با حرارت کم مغز پخت شوند یا باید روی تابه را فویل بکشید و در فر قرار دهید به مدت 5 تا 10 دقیقه بسته به سایز تکه های مرغ زمان بدهید تا مغز پخت شوند سپس با پلوی زعفرانی سرو کنید نوش جان

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.