موس بادامی
مواد لازم :
شیر 125 میلی لیتر
پودر بادام 50 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
شکر 50 گرم
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 14 گرم
آب سرد 60 میلی لیتر
خامه صبحانه 250 میلی لیتر
شکلات نوتلا یک دوم لیوان
طرز تهیه:
شیر و پودر بادام را در شیر جوش بریزید و روی حرارت
ملایم هم بزنید تا مخلوط شوند .زرده های تخم مرغ و شکر و وانیل را با همزن برقی به
مدت دو دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ وحجم تخم مرغ دو برابر شود.مخلوط شیر و بادام را
کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید کاسه حاوی مواد را 3 دقیقه روی بخار
کتری هم بزنید تا تخم مرغها پخته شوند. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد از
یک دقیقه روی بخار کتری یا داخا مایکروویو قرار دهید تا ژلاتین در آب حل شود .سپس
ژلاتین حل شده را هم به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه کنید و بگذارید مواد از داغی
بیافتد .خامه را در کاسه دیگری با همزن دستی هم بزنید تا صاف شود سپس مواد تخم
مرغی را به تدریج به خامه اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا یکدست شوند . مخلوط دسر
را داخل قالبهای مافین سلیکونی با هر طرحی که دوست دارید بریزید و داخل هر قالب یک
قاشق چایخوری نوتلا بریزیدقالبها را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید و پس از طی
این مدت موسها را از قالب جدا کنید و در ظرف سرو بچینید و به دلخواه تزیین کنید.