بعداز پوست گرفتن ، بادمجونا رو داخل سبد گذاشتم و نمک پاشیدم و حدود یک ساعت گذاشتم موندن( زیر سبد سینی فراموش نشه ) .
تا هم زهر و تلخی بادمجون گرفته بشه و هم هنگام سرخ شدن روغن کمتری مصرف بشه.
بعد آب بادمجونارو با ی دستمال پارچه ایی تمیز گرفتم و بصورت پلیسه ایی یا هشت پایی برش زدم و سرخ کردم ،
بعد گوجه و فلفل دلمه ایی هم کنارش سرخ کردم و گوشت رو که قبلا پخته بودم با آبش ریختم داخل ماهی تابه و گذاشتم
خوب جا بیفته ، ادویه کاری ، ادویه بندری ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک و
یه گالینابلانکای مرغ هم بهش اضافه کردم ، واقعا طعم بی نظیری داشت ،
سهشنبه 16 تیر 1394 ساعت 23:47