مواد لازم :
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ: 4 تکه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
کره: 25 گرم
پیاز: 1 عدد،نگینی خرد شده
فلفل دلمه سبز یا قرمز: 1 عدد،نگینی خرد شده
سیر: 2 حبه ریز رنده شده
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
آب مرغ: 2 پیمانه
پونه یا نعناء خشک: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی تازه مثل ریحان یا جعفری برای تزئین
طرز تهیه:
ابتدا تکه های مرغ را شسته و خشک کرده سپس در کره و روغن زیتون روی حرارت
ملایم سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. مرغ های سرخ شده را از تابه خارج کرده،
پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر
را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. رب گوجه فرنگی، آرد، پونه
یانعناء،نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک مقدار هم بزنید سپس آب مرغ را
اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید. تکه های مرغ را به مخلوط
بیافزائید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود
تا خوراک به غلظت مناسب برسد. خوراک آماده است آن را در ظرفی کشیده باسبزی
تازه تزئین و با برنج سرو نمایید.