مواد لازم:
کلم(سفید) 800 گرم
کلم(بنفش) 125 گرم
کنسرو(ذرت) 250 گرم
کالباس 300 گرم
سس(مایونز) 250گرم
ماست 250 گرم
سرکه 50 گرم
شکر 10 گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماست و سس را در یک ظرف بزرگ ریخته، با همزن دستی هم میزنیم سپس نمک،
فلفل، شکر و سرکه را اضافه کرده، مخلوط میکنیم و بعد کلم، ذرت و یک کاسه
کالباس خرد شده را اضافه کرده تا سالاد آماده شود. سالاد را در ظروف بستنی
خوری میتوان کشید و با کالباس خرد شده آن را تزئین کرد.