مواد لازم:
برای 4 نفر
ماهی قزل آلا 2 عدد
پیاز خرد شده 2 قاشق
سیر له شده 1 حبه
سویا سس 2 قاشق
پلپل (فلفل)قرمز
نیم پیمانه ابلیمو یا اب نارنج
نمک
طرز تهیه:
پیاز را با رنده درشت رنده کنید سیر له شده پلپل قرمز نمک سویا سس
ابلیمو یا اب نارنج را هم با هم آمیخته کنید تا خوب در هم حل شود و اگر
ادویه ای دیگر را دوست دارید هم در این مرحله اضافه کنید.
هر دو طرف
روی سطح ماهی را با چاقوی تیزی شیار های عمیق ایجاد کنید تا مواد سس درون
ماهی را مزه دار کند، بعد در یک ظرف مناسب بگذارید و مواد سس آماده شده را
روی ماهی بریزید.
سطح ظرف را کاملاً با پلاستیک بپوشانید و آن را به مدت 7الی 8 ساعت اگر هم وقت دارید 1شب در یخچال قرار دهید.
منقل یا کباب پز را روشن کرده توری کباب پز را کمی چرب کنید و آن را در فاصله 15 سانتیمتری شعله یا زغال، قرار دهید.
ماهی را از یخچال خارج نمایید و مواد سس را ازدور و اطراف ماهی جدا کنید و روی کباب پز بگذارید.
گاهی ماهی ها را بچرخانید تا هر دو طرف ماهی، کبابی و مغزپخت شود 25 دقیقه تا نیم ساعت زمان میبرد. ماهی کباب شده آماده برای سرو است میتوانید با برنج زعفرانی سرو کنید و با چاشنی ترشی بی مانند خواهد بود.
سهشنبه 19 اسفند 1393 ساعت 15:01