نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه مافین پرتقال


مواد لازم:
ارد :2 پیمانه
تخم مرغ:2 عدد   
کره اب شده:4 قاشق غذا خوری
شیر:3/4 پیمانه
بکینگ پودر:1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 2 پینچ
رنده پوست پرتقال:1 و 1/2 قاشق غذا خوری
رنده پوست لیمو:1/2 قاشق چای خوری
شکر:3/4 پیمانه  ( من نیم پیمانه ریختم)
روغن زیتون یا روغن هسته انگور :2 و 1/2 قاشق غذا خوری
نمک:2 پینچ
مارمالاد پـــــــــرتقال

فر رو روی 350 درجه فارنهایت - 180 درجه سانتی گراد روشن کنید
تخم مرغ و کره رو بزارید بیرون از یخچال تا هم دمای محیط بشن
کره رو اب کنید و بزارید خنک بشه و با شکر مخلوط  کنید وبا کمک همزن برقی هم بزنید تا کرمی بشه بعد رنده پوست پرتقال و لیمو رو اضافه کنید
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه و مخلوط کنید بعد شیر و روغن رو بزیزید
ارد رو با بکینگ پودر و بکینگ سودا الک کنید و به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
قالب مافین حاضر کنید کپسول کاغذی بزارید توش و 3.4 قالب رو از مایع پر کنید و  برای هر یکی 1/2 قاشق چای خوری مارمالاد بریزید
بزارید داخل فر به مدت 30 دقیقه تا بپزن
از این مقدار مواد 8 تا مافین بدست میاد
هر یک قاشق غذا خوری کره 14.125 گرم هست.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.