شیرینی گردویی :
شیرینی بسیار خوشمزه و راحتیه ....
مغز گردوی خرد شده : ٣٠٠ گرم
زرده تخم مرغ : ٦ عدد
پودر قند : ١٥٠ گرم
وانیل : ١/٢ قاشق چای خوری
زرده ها رو هم می زنیم ، پودر قند و وانیل رو اضافه می کنیم و حسابی هم می
زنیم تا به رنگ روشن در بیاد ، گردوهای خرد شده رو هم مخلوط می کنیم ، توی
سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و با قاشق چای خوری از مایه شیرینی با فاصله
می ریزیم ....
در فر ١٥٠ درجه به مدت ١٠ دقیقه....
چهارشنبه 13 اسفند 1393 ساعت 09:38