مواد لازم : گوشت چرخ کرده500 گرم پرنج 1 استکان سر خالی تخم مرغ 1 عدد نون خونگی نعناع 1 ق م فلفل سیاه 1 ق م نمک 1 ق م جعفری خرد شده 1 ق غ برای سس کوفته: زرده تخم مرغ 1 عدد.1 عدد لیمو ترش طرز تهیه:
مود کوفته را با هم مخلوط کرده و خوب با دسا ورز میدهیم . اندازه گردو
درست کرده و روی سطحی ارد و جعفری را مخلوط کوفته هامون توی ان میغلطانیم داخل قابلمه ای یک و نیم لیتر آب جوش ریخته به ان مقداری نمک اضافه و کوفته ها را به مدت 15 دقیقه در ان میپزیم طرز تهیه سس:
اب لیمو را گرفته همراه زرده تخم مرغها به کمک همزن دستی خوب مخلوط میکنیم
و آرام آرام از آب در حال جوش کوفته 2 ملاقه به سس اضافه کرده و خوب
مخلوط میکنیم.. و بعد سس را به کوفته ها اضافه میگذاریم مقداری بجوشد و
غلیظ شود در صورت تمایل میتونید سیب زمینی و گوجه فرنگی هم اضافه بفرمایید