نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

نتایج زنده | خبرهای روز دنیا | اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس,مو

نتایج زنده ، ‏جام ملت های آسیا 2015 استرالیا ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ،اخبار کشتی، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه کوکی شکلاتی فندقی

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

مواد اولیه  :

1 - یک پیمانه کره ی نرم
2 - 1/2 پیمانه شکر
3 - یک پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
4 - 2 عدد تخم مرغ
5 - یک قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
6 - 2 و 1/3 پیمانه آرد همه منظوره  

 
7 - یک قاشق چای خوری جوش شیرین
8 - نصف قاشق چای خوری نمک
9 - یک پیمانه تراشه های شکلات نیمه شیرین
10 - 3/4 پیمانه فندق ( به صورت خرد شده )
من مغز فندق رو از فروشگاه های مواد غذایی نزدیک منزل تهیه کردم و پس از اینکه به خونه آوردم ، اون ها رو تست و برشته کردم و سپس ریز ریز کردم . تو مراحل بعدی نحوه ی انجام دادن این کار رو با تصویر به شما نشان میدم .

وسیله های مورد نیاز :
1 - حوله ی بزرگ آشپزخانه
2 - یک حوله ی کوچک ( اختیاری )
3 - میکسر
4 - ظرف مخصوص پخت
5 - پیمانه برای اندازه گیری
6 - خرد کن دستی




مرحله 2 -

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

طرز تهیه :
آماده سازی فندق ها
من مقداری مغز فندق رو به صورت فله از فروشگاه مواد غذیی محل خریداری کردم ، هنوز پوست های نازک بر روی اون ها وجود داره ، تست کردن و برشته کردن این فندق ها باعث میشه تا پوسته ی روی فندق ها راحت تر جدا بشه و همچنین این کار باعث میشه فندق ها عطر و طعم خوشمزه ای بگیرن . برای این کار ، ابتدا دمای پیش گرمایش فر رو از قبل روی 350 درجه ی فارنهایت تنظیم کنین . سپس فندق ها رو مانند تصویر توی سینی فر به صورت پراکنده قرار بدین ، فندق ها رو بدون استفاده از هیچ گونه روغن و بدون استفاده از کاغذ های مخصوص پخت ، توی سینی فر قرار بدین یعنی لازم نیست ابتدا سینی فر رو چرب کنین و چیزی اضافه کنین .

برشته و تست کردن فندق ها :
پس از قرار دادن فندق ها در سینی فر ، سینی رو به مدت 8 دقیقه درون فر از پیش گرم شده قرار بدین . بعد از گذشت 8 دقیقه سینی فندق ها رو از فر بیرون بیارین و فندق ها رو مقداری هم بزنین و توی سینی پراکنده کنین سپس دوباره سینی فندق ها رو به مدت 3 الی 4 دقیقه ی دیگه توی فر قرار بدین تا رنگ فندق ها قهوه ای و فندق ها مانند تصویر تست و برشته بشن .

طریقه ی جدا کردن پوسته ی روی فندق ها :
پس از برشته شدن فندق ها ، اون ها رو به مدت 5 دقیقه بیرون فر فرار بدین تا خنک بشن سپس اون ها رو درون یه حوله ی آشپزخونه بزرگ بریزین و حوله رو دور فندق ها بپیچونین و اجازه بدین چند دقیقه ، فندق ها تو همون حالت بمونن ، این کار کمک می کنه تا پوسته ی روی فندق ها راحت تر جدا بشه .حالا با استفاده از لبه های همان حوله یا استفاده از یه حوله ی کوچیک تر دیگه ، فندق ها رو روی همدیگه مالش بدین ، این کار به جدا شدن پوسته ی فندق ها کمک میکنه . پس از جدا شدن تموم پوسته های روی فندق ها ، اون ها رو درون یه کاسه قرار بدین . اگه مقدار اندکی از پوسته ها روی فندق ها موند ، مشکلی ایجاد نمی کنه .




مرحله 3 -

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات
آموزش تهیه کوکی با فندق و تراشه های شکلات

خرد کردن فندق ها :
شما با استفاده از یه چاقو می تونین فندق ها رو ریز ریز کنین . اما من برای این کار از خرد کن دستی آشپزخونه استفاده کردم . فندق ها رو درون خرد کن قرار دادم و اون ها رو به اندازه های مورد نظرم خرد و ریز کردم . اگه می خواین قطعه های فندق درشت باشه نیازی نیست زیاد اون ها رو ریز ریز کنین . تو تصویر می بینین که من چطور این کار رو انجام دادم . در حال حاضر فندق ها آماده شده اند .

درست کردن خمیر :
یه کاسه ی بزرگ وردارین ، باید یه کرم یک دست آماده کنین . برای این کار کره و هر دو نوع شکر ( شکر سفید و شکر قهوه ای ) رو توی کاسه با هم مخلوط کنین ، شما اگه دوست دارین می تونین از یه میکسر برای مخلوط کردن مواد استفاده کنین . اما من مخلوط کردن دستی به وسیله قاشق رو می پسندم . حالا باید تخم مرغ ها رو به مواد درون کاسه اضافه کنین و همه ی مواد رو خوب مخلوط کنین . سپس وانیل رو هم اضافه کنین و همه ی مواد رو دوباره با هم ترکیب کنین .

اضافه کردن مواد خشک :
تو این مرحله آرد ، جوش شیرین ، نمک رو توی یه کاسه ی دیگه با هم مخلوط کنین سپس کم کم این مخلوط خشک رو به مخلوطی که مرحله ی پیش آماده کرده بودین اضافه کنین . پس از اینکه همه ی مواد با هم مخلوط شدن ، فندق های خرد شده و تراشه های شکات رو هم اضافه کنین و درون کاسه بریزین . در حال حاضر خمیر شما آماده شده است .

پختن کوکی ها :
در این مرحله خمیری که آماده کردین رو به اندازه ی یه قاشق سوپ خوری بر روی ورقه های مخصوص پخت روغنی و یا ورقه های پخت سیلیکونی قرار بدین ، سپس به آرامی با استفاده از یه چنگال و یا با استفاده از انگشت های دست تون روی اون رو مسطح و صاف کنین .
پس از این که خمیر ها رو مانند تصویر آماده ی پخت کردین ، اون ها رو به مدت 8 الی 12 دقیقه ( بعد از گذشت 8 دقیقه ، کوکی های درون فر رو چک کنین ) و در دمای 350 درجه ی فارنهایت درون فر قرار بدین ، وقتی که سطح روی کوکی ها به رنگ قهوه ای روشن درامد ، کوکی ها رو از فر خارج کنین و مانند تصویر اون ها رو روی یه قفسه ی سیمی قرار بدین تا خنک بشن . پس از کمی خنک شدن می تونین این کوکی های خوشمزه رو میل کنین . بهترین زمان برای صرف این کوکی ها زمانیه که هنوز کمی گرم هستن . این کوکی ها واقعا عالی هستن ، حتما امتحان کنین . 



kardasti.net

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.