مواد اولیه :
1 - یک پیمانه کره ی نرم
2 - 1/2 پیمانه شکر
3 - یک پیمانه شکر قهوه ای بسته بندی شده
4 - 2 عدد تخم مرغ
5 - یک قاشق چای خوری عصاره ی وانیل
6 - 2 و 1/3 پیمانه آرد همه منظوره
طرز تهیه :
آماده سازی فندق ها
من
مقداری مغز فندق رو به صورت فله از فروشگاه مواد غذیی محل خریداری کردم ،
هنوز پوست های نازک بر روی اون ها وجود داره ، تست کردن و برشته کردن این
فندق ها باعث میشه تا پوسته ی روی فندق ها راحت تر جدا بشه و همچنین این
کار باعث میشه فندق ها عطر و طعم خوشمزه ای بگیرن . برای این کار ، ابتدا
دمای پیش گرمایش فر رو از قبل روی 350 درجه ی فارنهایت تنظیم کنین . سپس
فندق ها رو مانند تصویر توی سینی فر به صورت پراکنده قرار بدین ، فندق ها
رو بدون استفاده از هیچ گونه روغن و بدون استفاده از کاغذ های مخصوص پخت ،
توی سینی فر قرار بدین یعنی لازم نیست ابتدا سینی فر رو چرب کنین و چیزی
اضافه کنین .
برشته و تست کردن فندق ها :
پس از قرار دادن فندق
ها در سینی فر ، سینی رو به مدت 8 دقیقه درون فر از پیش گرم شده قرار بدین
. بعد از گذشت 8 دقیقه سینی فندق ها رو از فر بیرون بیارین و فندق ها رو
مقداری هم بزنین و توی سینی پراکنده کنین سپس دوباره سینی فندق ها رو به
مدت 3 الی 4 دقیقه ی دیگه توی فر قرار بدین تا رنگ فندق ها قهوه ای و فندق
ها مانند تصویر تست و برشته بشن .
طریقه ی جدا کردن پوسته ی روی فندق ها :
پس
از برشته شدن فندق ها ، اون ها رو به مدت 5 دقیقه بیرون فر فرار بدین تا
خنک بشن سپس اون ها رو درون یه حوله ی آشپزخونه بزرگ بریزین و حوله رو دور
فندق ها بپیچونین و اجازه بدین چند دقیقه ، فندق ها تو همون حالت بمونن ،
این کار کمک می کنه تا پوسته ی روی فندق ها راحت تر جدا بشه .حالا با
استفاده از لبه های همان حوله یا استفاده از یه حوله ی کوچیک تر دیگه ،
فندق ها رو روی همدیگه مالش بدین ، این کار به جدا شدن پوسته ی فندق ها کمک
میکنه . پس از جدا شدن تموم پوسته های روی فندق ها ، اون ها رو درون یه
کاسه قرار بدین . اگه مقدار اندکی از پوسته ها روی فندق ها موند ، مشکلی
ایجاد نمی کنه .
خرد کردن فندق ها :
شما
با استفاده از یه چاقو می تونین فندق ها رو ریز ریز کنین . اما من برای
این کار از خرد کن دستی آشپزخونه استفاده کردم . فندق ها رو درون خرد کن
قرار دادم و اون ها رو به اندازه های مورد نظرم خرد و ریز کردم . اگه می
خواین قطعه های فندق درشت باشه نیازی نیست زیاد اون ها رو ریز ریز کنین .
تو تصویر می بینین که من چطور این کار رو انجام دادم . در حال حاضر فندق ها
آماده شده اند .
درست کردن خمیر :
یه کاسه ی بزرگ وردارین ،
باید یه کرم یک دست آماده کنین . برای این کار کره و هر دو نوع شکر ( شکر
سفید و شکر قهوه ای ) رو توی کاسه با هم مخلوط کنین ، شما اگه دوست دارین
می تونین از یه میکسر برای مخلوط کردن مواد استفاده کنین . اما من مخلوط
کردن دستی به وسیله قاشق رو می پسندم . حالا باید تخم مرغ ها رو به مواد
درون کاسه اضافه کنین و همه ی مواد رو خوب مخلوط کنین . سپس وانیل رو هم
اضافه کنین و همه ی مواد رو دوباره با هم ترکیب کنین .
اضافه کردن مواد خشک :
تو
این مرحله آرد ، جوش شیرین ، نمک رو توی یه کاسه ی دیگه با هم مخلوط کنین
سپس کم کم این مخلوط خشک رو به مخلوطی که مرحله ی پیش آماده کرده بودین
اضافه کنین . پس از اینکه همه ی مواد با هم مخلوط شدن ، فندق های خرد شده و
تراشه های شکات رو هم اضافه کنین و درون کاسه بریزین . در حال حاضر خمیر
شما آماده شده است .
پختن کوکی ها :
در این مرحله خمیری که
آماده کردین رو به اندازه ی یه قاشق سوپ خوری بر روی ورقه های مخصوص پخت
روغنی و یا ورقه های پخت سیلیکونی قرار بدین ، سپس به آرامی با استفاده از
یه چنگال و یا با استفاده از انگشت های دست تون روی اون رو مسطح و صاف کنین
.
پس از این که خمیر ها رو مانند تصویر آماده ی پخت کردین ، اون ها رو
به مدت 8 الی 12 دقیقه ( بعد از گذشت 8 دقیقه ، کوکی های درون فر رو چک
کنین ) و در دمای 350 درجه ی فارنهایت درون فر قرار بدین ، وقتی که سطح روی
کوکی ها به رنگ قهوه ای روشن درامد ، کوکی ها رو از فر خارج کنین و مانند
تصویر اون ها رو روی یه قفسه ی سیمی قرار بدین تا خنک بشن . پس از کمی خنک
شدن می تونین این کوکی های خوشمزه رو میل کنین . بهترین زمان برای صرف این
کوکی ها زمانیه که هنوز کمی گرم هستن . این کوکی ها واقعا عالی هستن ، حتما
امتحان کنین .