مواد لازم :
قارچ : 4 یا 5 عدد
سیب زمینی : یک عدد خرد شده بصورت نگینی
مرغ : به میزان دلخواه (در صورت تمایل می توان از دو بال و گردن مرغ استفاده نمود)
هویج : یک عدد
پیاز خرد شده : یک عدد
جعفری و نعناع خشک : به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی ٬ نمک ٬ ادویه و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز خرد شده در روغن تفت داده تا کمی نرم شود سپس قارچ ها را که به
صورت عمودی برش داده اید به پیاز اضافه کرده و آنها را نیز تفت دهید. کمی
که قارچ ها نرم شدند٬ هویج ٬ سیب زمینی ٬ مرغ ٬ جعفری ٬ نعناع خشک . رب ٬
نمک ٬ ادویه و فلفل را به قارچ و پیاز اضافه کرده می می گذاریم خوب به روغن
بیفتد. سپس 2 الی 3 لیوان آب به آن اضافه کرده و بعد از اینکه آب به جوش
آمد شعله گاز را کم کرده و می گذاریم که آب تبخیر شده و سوپ غلیظ شود.
و در آخر با کمی آبلیمو و یا آب نارنج می توانید میل کنید.
یکشنبه 10 اسفند 1393 ساعت 13:51