سوپ پیازچه بسیار خوشمزه و راحت است .مواد این سوپ بسیار در دسترس هستند و در تمام فصول یافت میشوند.
طرز تهیه:
ابتدا
جو را به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بگذارید تا بجوشد،
سپس هویج ها را رنده درشت کرده و به آن اضافه می کنیم. در انتها قارچ ها و
پیازچه های خرد شده را به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه
می دهیم با حرارت ملایم پخته و جا بیفتد، آن گاه شیر را اضافه کنید و پس از
5 دقیقه که شیر جوش آمد زیر غذا را خاموش کنید.حالا مقداری از آب سوپ را
جدا کرده و به همراه خامه خوب بزنید و بعد آن را به غذا اضافه کنید. سوپ را
در ظرف مناسب کشیده و در صورت تمایل آبلیمو را به آن اضافه می کنیم.
نکات:
1)در صورت تمایل میتوانید هر یک از مواد را جدا گانه در کره تفت داده و بعد به غذا اضافه کنید.
2)اگر آب مرغ در دسترس نبود از عصاره مرغ استفاده کنید و یا شیر را به جای آن جایگزین کنید.