
مواد لازم:
سیب زمینی : 3 عدد درشت
کره: 2 قاشق غذا خوری
خامه : 1/2 پیمانه یا همین مقدار شیر
پودر سیر : 1/2 قاشق چای خوری
پودر پیاز: 1/3 قاشق چای خوری
فلفل سیاه
شوید خشک1 قاشق چاای خوری پر
سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و درشت خرد کنید و بخار پز کنید .
بعد از پخت با رنده ریز رنده کنید تا کاملا له بشه و دونه درشت نداشته باشه.
بهش کره و خامه و یا شیر و ادویه ها رو اضافه و خوب مخلوط کنید . اگر
میخواهید پوره سیب زمینی شما نرمتر بشه میتونید مقدار بیشتری شیر و یا خامه
بهش اضافه کنید.
پوره سیب زمینی رو میتونید به صورت ساده تر هم درست کنید و ادویه ها رو حذف کنید.
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 18:29