مواد لازم :
ارد:3 پیمانه
اب:2/3 پیمانه
تخم مرغ:1 عدد
نمک نوک قاشق
گوشت:250 گرم
جعفری : خورد شده 3 قاشق غذا خوری
پیاز: 1 عدد رنده شده یا خیلی ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
رب:1 قاشق غذا خوری
برای سس:
گوجه فرنگی قرمز و رسیده
کره : اب شده 6 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز تند
رب فلفل قرمز
کمی پودر نعنا خشک
و ماست و سیر
مواد خمیر رو مخلوط کنید و ورز بدید خوب تا یکدست و نرم بشه
خمیر رو بپوشانید بزارید کنار تا استراحت کنه
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و جعفری ریز خورد شده مخلوط کنید و نمک و فلفل سیاه و رب بزنید
خمیر رو روی میز کار نازک باز کنید باید خیلی نازک بشه خمیر مثل خمیر
باقلوا بعد اون رو برش بزنید و به مربع های ریز ریز تقسیم کنید و از مواد
فیلینگ بزارید داخل خمیرها و دو تا دوتا گوشه ها رو بچسبونید به هم