مواد لازم:
برنج: 2 پیمانه
پنیر پارمژان:1/4 پیمانه
نمک و فلفل سیاه
جعفری : ریز خرد شده 2 قاشق غذا خوری
آرد
تخم مرغ:2 عدد
پودر سوخاری
کنجد سیاه
طرز تهیه:
برنج
رو کته کنید بعد بزارید کمی از داغی بیفته و خنک بشه بعد بشه جعفری خرد
شده و رنده پنیر پارمژان رو اضافه کنید نمک و فلفل سیاه بزنید بهش و خوب
مخلوط کنی
دستهاتون رو کمی نم کنید توپکهایی به اندازه گردو جدا کنید و گرد کنید .
*در یک ظرفی ارد بریزید .
*در یک کاسه کوچیک تخم مرغها رو با چنگال هم بزنید تا یکدست بشن.
*در ظرف دیگری مخلوطی از پودر سوخاری و کنجد رو بریزید.
توپکهای برنجی رو اول توی ارد بغلتانید . بعد توی تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری
در یک ظرف عمیق و کوچکی روغن بریزید و داغ کنید و حرارت رو بزارید روی متوسط و توپکها رو سرخ کنید
با سس دلخواهتون نوش جان کنید .
شنبه 9 اسفند 1393 ساعت 12:33