عدس قرمز یک و نیم لیوان سیبزمینی ۳ عدد رب گوجه۱ تا ۲ قاشق غذاخوری پیازبرای پیازداغ ۲ عدد بزرگ سیر ۴تا۵ حبه زردچوبه یک قاشق مرباخوری کاری یک قاشق جایخوری فلفل قرمز یک قاشق جایخوری تمبر هندی باندازه ۱/۴ بسته نمک به مقدار لازم طرز تهیه:
عدس قرمز رو شسته بهمراه آب ( ۴ لیوان ) در قابلمه بزارید مقداری کف روی
عدس ها ایجاد میشه بعد از جمع کردن کف حاصله از عدس نمک اضافه کنید و ۱۰
دقیقه روی حرارت کم بذارید سپس سیب زمینی ها رو اضافه کنید درشت یا ریز خرد
کردن سیب زمینی سلیقه ایست. حالا در یک ماهیتابه پیاز داغ کرده با زردچوبه
و کاری و فلفل قرمز تفت داده . سیررواضافه کنید رب وسپس اب تمبر هندی رو
که توی اب کم خیس کرده اید به ان اضافه کنید و بزارید همه مواد خوب تفت
بخورد .حالا چک کنید اگر سیب زمینی ها پخته شده مخلوطی که با پیازداغ درست
کردید به عدسها اضافه کنید و روی شعله کم قرار داده تا جا بیافتد. این
خوراک هم با نان و هم با برنج سرو میشه