مواد لازم
آرد : 225 گرم
مارگارین : 225 گرم
پودر قند : 50 گرم
نشاسته ذرت : 50 گرم
پودر نسکافه : 1/5 قاشق چایخوری
آب جوش :1 ق غذا خوری
وانیل : 8/1 قاشق چایخوری
یا اسانس وانیل :1 قاشق چایخوری
شکلات چیپسی : برای تزئین
(طرز تهیه )
فر را با درجه 170 گرم کنید
کره نرم شده در دمای محیط را همراه با پودر قند و وانیل با هم زن برقی بزنید تا پف کند و کرم مانند شود .
نسکافه رو توی یه قاشق غذا خوری آب حل کنید دقت کنید مقدار آب زیاد نشود
چون شیرینی شماخراب می شود این نکته بسیار مهم است پس دقت کنید
نسکافه حل شده رو به مخلوط قبلی اضافه کنید
با همزن بزنید.
آرد ذرت و آرد سفید مخلوط کرده الک کنید
کم کم به مواد قبلی اضافه کرده و با دور کند همزن بزنید تا مخلوط بشه وقتی مخلوط شد یک دقیقه با درجه تند همزن بزنید
مواد را داخل قیف بریزید.
و با ماسوره شکوفه های کوچکی توی سینی بزنید
اگر کمی به دستتون حالت چرخشی بدید شیرینی ها تون خوشگل تر میشه
وسط هر کدوم از شکوفه ها یه دونه شکلات چیپسی بذارید.