مواد لازم:
شکلات کاکوئی ۱۲۰ گرم
شیر ۱/۳ پیمانه
شکر ۳ قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای ۲۵۰ گرم
خامه فرم گرفته شده ۲۵۰ گرم
بسکویت ساقه طلایی یا دایجستیو ۱ بسته
طرز تهیه :
۲. توی یک ظرف دیگه ای پنیر خامه ای رو با شکر قاطی میکنیم با همزن و وقتی خوب با هم مخلوط شدند بعد از یکی دو دقیق هم زدند حالا شکلات آب شودمون رو به پنیر خامه ای اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کامل و یک دست بشه این مخلوط .
۳. و حالا در مرحله آخر خامه مو رو که قبلا با کمی پودر قند و وانیل هم زدیم و فرم گرفته رو به مخلوط شکلات و پنیر خامه ایمون اضافه میکنیم و به آرومی خامه رو مخلوط میکنیم به شکلات تا کامل مخلوط هم بشند ، حالا این مخلوط کریمی ما آمادست میریم سراغ کراست.
۴.بسکویت رو خوب خورد میکنیم و وقتی حسابی پودر شود بهش ۱ قاشق غذاخوری شکر اضافه میکنیم و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده و هم میزنیم تا کره به خورد بسکویت بره .
توی یک ظرف یا قالب پای بسکویت رو میریزیم پهن میکنیم تا صاف و یک دست بشه و حالا ون مخلوط کریمی که درست کردیم رو روی این بیسکویت میریزیم و میزاریم تو یخچال واسه ۳ تا ۴ ساعت تا حسابی جا بیوفته و دسر ما آماده بشه