مواد لازم :
گردوی ساییده ۲۵۰ گ
سبزی خورد شده و سرخ کرده (گشنیز ۳۰۰گ -جعفری ۱۵۰گ - نعنا ۱۵۰گ ) به صورت سرخ شده
سیر ۳تا ۴ حبه
رب انار ترش ، یا رب گوجه ترش
بادمجان سرخ شده ، به میزان دلخواه
نمک ، فلفل ، به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰گ
۴ق غذاخوری نعنا خشک
پیاز ۱عدد
ابتدا ، گردو ، سبزی سرخ شده ، سیره رنده شده ، نمک و فلفل ، و ترشی را با مقداری آب سرد میگذاریم تا کمی روغن بیندازد
مواد لازم :
گردوی ساییده ۲۵۰ گ
سبزی خورد شده و سرخ کرده (گشنیز ۳۰۰گ -جعفری ۱۵۰گ - نعنا ۱۵۰گ ) به صورت سرخ شده
سیر ۳تا ۴ حبه
رب انار ترش ، یا رب گوجه ترش
بادمجان سرخ شده ، به میزان دلخواه
نمک ، فلفل ، به میزان لازم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰گ
۴ق غذاخوری نعنا خشک
پیاز ۱عدد
ابتدا ، گردو ، سبزی سرخ شده ، سیره رنده شده ، نمک و فلفل ، و ترشی را با مقداری آب سرد میگذاریم تا کمی روغن بیندازد
وقتی که کمی خورشت به روغن افتاد ، میتونید گوشتهای کله گنجشکی رو اضافه کنید
در این مرحله به خروشت آب اضافه نکنید ،چون کمی آب میاندازد،
خورشت که کمی جا افتاده شد ، بادمجان سرخ کرده را نیز اضافه میکنیم
دوشنبه 4 اسفند 1393 ساعت 13:55