بادمجان 4 عدد متوسط و قلمی
گردوی آسیاب شده 70 گرمسبزیهای معطر در صورت تمایل ( چوچاق/خالواش/در صورت نبودن سبزیهای شمالی از نعنا و پونه استفاده کنید. )
ابتدا بادمجانها را خوب بشویید و پوست بادمجانها را بگیرید
بعد شکم بادمجانها را بوسیله چاقو یک چاک نسبتا عمیق دهید به طوریکه بادمجانها از وسط نصف نشود.
حالا گردوی آسیاب شده را با پیاز ریز خرد شده و رب انار در یک کاسه خوب مخلوط کنید.
توی شکم بادمجان را با مواد گردو پر کنید .
بادمجانها را توی ماهیتابه بچینید. حالا آب و روغن مایع را هم توی ماهیتابه بریزید.درب ماهیتابه را ببندید و روی شعله خیلی خیلی کم بگذارید بادمجانها بپزند
چون بادمجان آب داره این غذا با بخار حاصل از بادمجان باید بپزه و جا بیفته پس حتما حتما حرارت باید کم باشه.