مواد لازم:
گوشت ۴۰۰ گرم
کرفس ۳۰۰ گرم
جعفری و نعناع خرده شده ۲۰۰ گرم
پیاز خرده شد,نگینی ۱عدد
لوبیا چشم بلبلی ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
نمک, فلفل, ادویه خورشتی,زردچوبه ,لیمو عمانی به میزان دلخواه
ابتدا پیاز را سرخ کرده,گوشت , لوبیا وادویه,زردچوبه ,فلفل را به آن اضافه
کرده باز تفت میدهیم , آب گوشت که کشیده شد رب را میریزم و کمی تفت
میدهیم بعد ۵ لیوان آب به گوشت اضافه کرده میگذاریم بپزد.
ساقه های
کرفس رو به میزان دلخواه خردکرده سرخ میکنیم.برگ کرفس و نعناع جعفری رو هم
سرخ کرده و همه رو به گوشت اضافه میکنیم و میگذاریم کرفس ها به همراه گوشت
پخته شود , بعد گرده لیمو رو به خورشت اضافه کرده و زیر گاز رو کم کرده
میگذاریم خورشت جا بیفته بعد از ۳۰ دقیقه غذا آماده ست .
دوشنبه 4 اسفند 1393 ساعت 13:29