مواد لازم:
گوشت خورشتی 500گرم
سبزی پاک شده و خورده شده 600 گرم ( تره ، جعفری 400گرم _ گشنیز ،شنبلیله،اسفناج،شوید 200 گرم )
پیاز خرده شده نگینی بزرگ 1 عدد
سیر خرده شده 2 حبه
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمزخیس شده 150 گرم
لیمو عمانی درسته 1عدد
گرد لیمو عمانی 2 قاشق سر خالی غذا خوری
نمک ، فلفل ،زردچوبه به میزان دلخواه
ابتدا یک قاشق از پیاز خرده شده را کنار گذاشته مابقی رو سرخ کرده و به آن گوشت، لوبیا ، زردچوبه ، فلفل ، لیمو درسته را اضافه کرده وکمی تفت میدهیم و 6 لیوان آب اضافه کرده میگذاریم با حرارت بالا جوش بیاید بعد زیر غذا را کم کرده تا آرام آرام گوشت و لوبیا پخته بشه در این فاصله سبزی خرده شده ،پیاز و سیر در تابه ریخته و سرخ میکنیم. ( پیاز و سیر عطر خوبی به سبزی سرخ شده میدهد ) سبزی باید به حدی سرخ بشه که از حالت خامی در بیاد و روغن سبز سبزی نمایان بشه ، بعد آن را به گوشت و لوبیا اضافه میکنیم . وقتی گوشت و لوبیا پخته شده و آب خورشت به 1لیوان نیم رسید گرده لیمو و نمک را اضافه کرده و میگذاریم 20دقیقه خورشت با حرارت ملایم به روغن بیفته .