مواد لازم :
زرده تخم مرغ ۳ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذا خوری
گردو نگینی ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
وانیل و هل ۱ قاشق چای خوری
خلال ، یا پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه :
زره و پودر شکر را به مدت ۱۰ دقیقه بزنید ، تا حدی که کشدار , و رنگش روشن شه
سپس روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید
آرد رو نیز اضافه کرده ، و در آخر گردو ، هل و وانیل رو اضافه کنید
اینجا دیگه احتیاج به قاشق دارد تا خوب همش بزنید
با قاشق چای خوری مواد رو برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فری که از قبل گرم کردید بزارید
اگه مایل بودید در این مرحله کمی خلال پسته روی شیرینی ها بریزید
مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و با حرارت ۱۸۰ درجه به شیرینی ها اجازه پختن بدهید
و اونها رو بعد از سرد شدن از سینی جدا کنید
دوشنبه 4 اسفند 1393 ساعت 13:10